Workum D1 speelt een mooi toernooi op hoog niveau bij ACV in Assen

Op vrijdag vertrokken we om 8 uur om op tijd te zijn bij de officiële opening van het toernooi.

Het niveau was hoog en Workum moest er vol tegenaan. De wedstrijden werden gespeeld op het hoofdveld en de vele meegereisde enthousiaste ouders konden mooi op de hoofdtribune de wedstrijden volgen.
De eerste wedstrijd werd helaas tegen de verhoudingen in met 1-0 verloren van Drenthina. De tweede wedstrijd kwam Workum steeds voor maar hield door slordigheden geen stand tegen Broekster Walde en werd het toch nog 2-2.
De derde wedstrijd werd tegen het bekende Joure gespeeld. Hier stond revanche halen hoog in het vaandel omdat in de competitie van Joure was verloren. De jongens gingen er vol in en dit werd beloond met een 1-0 overwinning van Workum. Dit was voor Workum het hoogtepunt van de dag en de overwinning werd dan ook goed gevierd. Helaas is Joure een slechte verliezer en kon er geen felicitatie van af.
De 4e wedstrijd was tegen de uiteindelijke winnaar van het toernooi, ZFC Zuidlaren. Ook hier werd goed gespeeld maar toch met 3-1 verloren. De laatste wedstrijd tegen ACV was zwaar omdat iedereen erg loom was door het mooie weer. Dit werd een 0-0
Het was een super georganiseerd toernooi waarin Workum D1 liet zien dat ze heel goed kunnen voetballen en zeker niet de mindere waren.

i-4zXhf8V-XL

vieren van de overwinning tegen Joure