Mei Elkoar, Foar Elkoar

Prachtig signaal van selectie JO19-1

Al enige tijd zijn de gebroeders Martin en Hiddo Visser druk bezig met het ‘hoofdpijndossier’ lichtmasten hoofdveld, waarbij het achterhalen en het oplossen van de oorzaak enorm lastig en tijdrovend bleek te zijn.

Maar …..de oorzaak (kortsluiting ergens in de 140 meter lange kabel) werd gevonden, nu was het zaak om de exacte locatie van de kabelbreuk te bepalen, zodat deze gelast kan worden. Wederom een tijdrovende klus die in korte tijd moest worden geklaard, aangezien zaterdag 23 november bij de thuiswedstrijd van Workum 1 de volledige verlichting nodig is.

Onze selectie van JO19-1 onder bezielende leiding van Thomas van de Gaast, Sytse Jan Wouda en Sjoerd Zijlstra onderstreepte afgelopen zaterdag het motto ‘Mei Elkoar, Foar Elkoar’ door als team de schep ter hand te nemen en de locatie van de breuk te vinden.

Een prachtig signaal en voorbeeld voor ons allen; samen maken we de club!