Koekactie voor het Jeugdvoetbal

Woensdag 11 december aanstaande wordt door de Jeugdcommissie van VV Workum de jaarlijkse Koekactie gehouden. Dit ter ondersteuning van het jeugdvoetbal in Workum.

Onze voetbalvereniging mag zich verheugen in een groot aantal talentvolle, maar bovenal enthousiaste jongens en meisjes die wekelijks een of twee keer kunnen trainen en in competitieverband wedstrijden kunnen spelen. We zijn er trots op dat dit in Workum onder prima omstandigheden kan. De jeugdtrainers zijn enthousiast en kundig en de keepers worden nog extra getraind. Daarbij is het aanwezige kunstgrasveld altijd prima bespeelbaar en zal er in het voorjaar een nieuw en verlicht pupillenveld beschikbaar komen. Een situatie waar veel clubs jaloers op zijn.

VV Workum streeft er naar de contributie voor de (jeugd)leden zo laag mogelijk te houden. Voetbal is een sport voor en door iedereen! Dit kunnen we alleen realiseren door de steun van de vele sponsoren die het voetbal in Workum ondersteunen en door acties, zoals de Koekactie. Wij willen de koeken van Bakkerij Van der Werf dan ook van harte bij u aanbevelen. Voor slechts 4 Euro per pak krijgt u de heerlijkste kerstkransjes door jeugdvoetballers van VV Workum aan de deur bezorgd!