Vrijdagavond-toernooitjes

KNVB voorjaarsreeks

Als club willen we onze leden graag een breed aanbod aan spelvormen aanbieden, zodat iedereen op zijn/haar eigen wijze optimaal van het voetbalspelletje kan genieten. Naast de reguliere spelvormen hebben we bijvoorbeeld kaboutervoetbal en Walking Football, waardoor we iedereen vanaf de jongste jeugd van 6 jaar tot aan de 60-plussers een volwaardige plek binnen onze club kunnen geven.

Mede door het succes van de 7×7 op vrijdagavond komt de vraag naar een spelvorm voor 45+ de afgelopen tijd vaker naar voren. Als club willen we zeker in deze behoefte voorzien. Graag willen we samen met jullie kijken of er voldoende draagvlak en animo voor is. Zodat we wellicht als een soort test kunnen meedraaien in de KNVB voorjaarsreeks, zie link spelreglement hieronder. Die reeks bestaat uit 5 ‘vrijdagavond-toernooitjes’ op de volgende data: 20 maart, 3 april, 17 april, 8 mei en 22 mei 2020.

Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben, dan kun je contact opnemen met André Visser (06 – 54 63 50 68).