VV WORKUM ZOEKT NIEUWE TRAINER B-SELECTIE

Trainer B-selectie VV Workum

VV Workum is met ingang van het seizoen 2020-2021 op zoek naar een jonge, vernieuwende, enthousiaste en ambitieuze trainer voor onze B-selectie, die in het bezit is van de vereiste diploma’s (minimaal UEFA-C).
Van de trainer wordt verwacht dat hij de trainingen verzorgt op maandag– en donderdagavond en het team begeleidt / coacht tijdens de wedstrijden op zaterdag, alsmede de beker- en oefenwedstrijden.

‘Mei Elkoar, Foar Elkoar’ is het motto dat we binnen onze vereniging nastreven, waarbij plezier, sociale omgangsvorm en ambitie worden gecombineerd.
Ons 2e elftal met (vooral) jong talent komt uit in de zaterdag reserve 2e klasse A met als doel om binnen een aantal jaren een stabiele 1e klasser te worden.
Onze verenging telt ruim 400 leden en we beschikken over een prachtig sportcentrum met goede trainingsfaciliteiten op zowel kunstgrasveld als grasveld, beide met verlichting.

We zijn op zoek naar een trainer:
– met natuurlijk overwicht, goede sociale vaardigheden en een gezonde dosis humor;
– met een positieve houding en denkt in oplossingen;
– die het als een uitdaging ziet om jonge en / of herstellende spelers te prikkelen, te begeleiden en te ontwikkelen;
– die flexibel is in de omgang met een variërende selectie;
– die betrokken is bij en overlegt met de begeleiding van het 1e elftal over de
wedstrijdselecties en de ontwikkeling van spelers;

Wat bieden wij? Een prettige werkomgeving en een marktconforme basisbeloning (aangevuld met premies voor behaalde doelstellingen en resultaten)

Bent u de geschikte kandidaat? Stuur dan vóór 31 januari een e-mail voorzien van een CV en motivatie naar:
André Visser (voorzitter V.V. Workum)
E-mail: info@vvworkum.nl