Nieuwe sponsor pupil van de week

Bekkema Vloeren sponsor Pupil van de Week

Voetbalvereniging Workum is erg blij dat na de winterstop een nieuwe sponsor voor de Pupil van de Week is gevonden. Bekkema Vloeren, het bedrijf van Dikkie Bekkema, is bereid VV Workum op deze wijze voor de komende drie en een half jaar te ondersteunen. Bekkema Vloeren is een bedrijf dat zich toelegt op de aanleg van vloerverwarming, waarbij dan ook meteen de cementen dekvloer weer wordt gelegd. Kortom, samen met Dikkie heeft u binnen de kortste keren een aangename woon- of werkomgeving.

De huidige sponsor Pizzeria La Bella Vita gaf aan graag de overstap naar het seniorenteam Workum 4 te willen maken en dan is het prachtig om te constateren dat Bekkema Vloeren met enthousiasme de vrijgevallen plek wil overnemen.

Voorafgaand aan de wedstrijd Workum tegen SDS ging Dikkie Bekkema (links) samen met pupil van de week Nick Jochems in het nieuwe shirt (midden) op de foto.