Peter van Beenen gaat door

Trainer Peter van Beenen blijft alsnog verbonden aan VV Workum

Midden december moesten we vermelden dat Peter van Beenen ons aan het einde van dit seizoen zou verlaten, ondanks dat Peter het bij ons geweldig naar zijn zin heeft en we vanuit de club de intentie hadden uitgesproken om de samenwerking met nog minimaal 1 jaar te verlengen. Een andere balans in zijn tijdsbesteding had hem doen besluiten afstand te nemen van het trainersvak, ondanks dat hij het voetbalspelletje fantastisch vindt. Maar…….soms veranderen er dingen.

Een aantal weken geleden heeft Peter aangegeven dat er zaken zijn gewijzigd in zijn tijdsbesteding en hij de samenwerking alsnog dolgraag met (zeker) 1 jaar wilde verlengen. Na een constructief overleg zijn we zeer content te kunnen melden dat Peter ook volgend seizoen onze ‘jong senioren’ (B-selectie) onder zijn hoede neemt. Er is hierbij wel afgesproken dat hij de training van onze JO19-1 met ingang van volgend seizoen niet meer voor zijn rekening neemt, aangezien dit op de maandag na een lange werkdag een (te) grote fysieke belasting is.

De sollicitatieprocedure voor een nieuwe trainer voor onze JO19-1 is inmiddels opgestart.

Hoofdbestuur VV Workum