Nieuw seizoen, nieuwe indeling

Het seizoen 2019/2020 is nagenoeg voorbij. Een vreemd seizoen met bijna een halve competitie die is weggevallen. Maar de gezondheid van ons allemaal was en is vele malen belangrijker. En het is mooi dat we met z’n allen nog een paar weekjes hebben kunnen trainen, al was het maar ter voorbereiding op volgend seizoen!

De commissie O7-O19 heeft de afgelopen tijd met veel zorg en aandacht gewerkt aan de indeling voor het seizoen 2020/2021. Een indeling die passend is bij de ontwikkeling van de club, van spelers individueel en een indeling met teams waarin onze jeugdleden zich thuis voelen en met veel plezier wekelijks in samenkomen. De teamindeling is gemaakt op basis van het ledenbestand per vandaag, rekening houdend met de aan- en afmeldingen die bij de ledenadministratie zijn binnengekomen.

Wij kijken uit naar een prachtig nieuw seizoen met veel voetbalplezier; mei elkoar, foar elkoar!

Met sportieve groet, namens de gehele Commissie O7-O19, Hiddo Visser

Zie onderstaande link: