7 days challenge

Het coronavirus heeft onze wereld in haar greep. Vreselijke berichten uit bijvoorbeeld Noord-Italië komen ons voorbij. Het voelt misschien niet zo, maar we dragen met zijn allen ons steentje bij door niet te voetballen. Voorkomen dat het virus zich in snel tempo verspreidt, is nu het belangrijkste!

Om in training te blijven en jullie vrije tijd in te vullen dagen we jullie uit! De VV Workum 7-dagen Challenge! Elke dag een challenge om thuis ‘te halen’, perfect om je skills te trainen (en te showen). En natuurlijk maken we er een wedstrijd van! Van maandag 16 maart tot en met zondag 22 maart verschijnt er elke dag een challenge op de sociale media (Facebook, Instagram en Twitter). Haal de challenge en zorg dat je er een filmpje van laat maken. Dit filmpje stuur je aan je leider en die houdt de score bij (of je de dagchallenge hebt gehaald of niet). Na 7 dagen wordt gekeken wie de meeste challenges heeft gehaald. Voor de nummers 1, 2 en 3 van de club is er een mooie prijs.

Kortom, kom van de bank en uit de stoel en oefenen maar. Wij dagen jullie uit!