Multi sport challenge

Zoals je misschien wel hebt gelezen of gehoord, gaan we in het nieuwe jaar met vele Workumers een sportieve inzamelactie houden voor de Maarten van der Weijden (MvdW) foundation. Meteen aan de slag met de goede voornemens!

Op 9 januari 2021 is het zover en zou het natuurlijk super leuk zijn als er zoveel mogelijk sporters meedoen aan deze uitdaging! Graag willen wij samen met jou deze sportieve uitdaging aangaan om zo met als hoofddoel, via de MvdW-foundation, geld in te zamelen voor TIPZO.

TIPZO is een onderzoeksproject en staat voor Tijdige Integratie Palliatieve Zorg in de Oncologie. Het onderzoek is gericht op betere en tijdige ondersteunende zorg voor mensen met ongeneeslijke kanker en hun naasten in het ziekenhuis.

Wil je de uitdaging met ons aangaan en hiermee jouw steentje bijdragen aan TIPZO? Bedenk voor jezelf een (individuele, groeps- of verenigings-) uitdaging waarmee jij wilt meedoen. Fietsen, lopen‍, zwemmen, fitness of hinkelen‍; het maakt niet uit welke sport je doet. Of het nu €1,- of € 100,- inbrengt, alles is welkom en alle kleine beetjes helpen!

Het geheel wordt deze dag live bijgehouden via Retro Radio Request. Hier kan middels donatie een plaat worden aangevraagd en wordt er steeds een update gegeven over het ingezamelde geld gedurende de sportieve uitdagingen! Op die manier houden we elkaar in deze tijden toch op de hoogte van de samen te leveren prestatie.

Enthousiast en klaar voor de uitdaging?! Klik op onderstaande link om jezelf in te schrijven bij Team Workum en om je eerste donatie te doen voor dit fantastische project (https://tinyurl.com/y44ly6aa). Geen uitdaging voor jou, maar wel doneren aan een andere deelnemer? Ook mogelijk via deze link.

Daarnaast staat op de website van de MvdW-foundation eventueel aanvullende informatie en kun je tevens op de website van Triathlon Workum terecht voor meer info. Hier zijn ook namen te vinden voor als je persoonlijke vragen wilt stellen, geen probleem.

Tot 9 januari. We kijken uit naar alle wilde uitdagingen & donaties! Groetjes, Team Workum.

Attachment