Nieuwe teamindeling

Nog een paar wedstrijden ‘RegioCup’ en dan zit dit seizoen er op. Een vreemd seizoen waarin corona helaas de boventoon voerde, maar gelukkig sluiten we voetballend af! We kijken uit naar voetbaljaargang 2021/2022; terug naar normaal. De jeugd weer heerlijk voetballen en de ouders onder het genot van een bakkie weer lekker langs de lijn!

Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe teamindeling. Een moment waar we naar uit kijken, maar vaak ook een spannend moment. Als commissie gaan we zorgvuldig met de indeling om. Zodat we tot een zo goed mogelijke indeling komen, waarbij iedereen met plezier komt voetballen op zijn of haar eigen niveau. In sommige gevallen hoort daar ook teleurstelling bij, wij begrijpen dat. Dat het nu misschien even tegen zit, wil niet zeggen dat het altijd zo zal blijven. Kom met plezier en inzet voetballen, dan kan het ook zomaar weer anders zijn. Wij kijken uit naar augustus en hopelijk doen jullie dat ook!

Mochten er vragen zijn over de indeling, dan kan er contact worden gezocht met de leden van de Commissie O7-O19:
Geertjan (O7 – O8)
David (O9 – O12)
Jaring (O13 – O14)
Adriaan en Hiddo (O15 – O19)
Sybren (Meiden O15 en O19)

Klik op onderstaande link:

FA 20210713 Indeling Jeugd 21 22