Brief gebruik sportcafé

Beste sportvrienden,

Wij zijn ontzettend blij dat jullie weer volop in en rond de Rolpeal kunnen sporten! Velen van jullie hebben we inmiddels ook weer in ons sportcafé mogen ontvangen. Voor een kopje koffie, een lekker hapje, een drankje of zo maar even een gezellig praatje. Wij genieten daar weer volop van.

De komende periode hebben we helaas nog te maken met een aantal ‘horecabeperkingen’, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat we daar ‘Mei Elkoar, Foar Elkoar’ geduldig en verstandig mee om kunnen gaan. We willen de geldende maatregelen voor de horeca (in ieder geval tot maandag 20 september) graag nog even met jullie delen:

• Binnen is een vaste zitplek verplicht.
• Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
• Wij zijn verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen.

Daarnaast is ons sportcafé door de beperkende maatregelen en personele invulling voorlopig geopend op:

Dinsdag: 9.00 – 17.00 / 19.00 – 00.00
Donderdag: 9.00 – 17.00 / 19.00 – 23.30
Vrijdag: 9.00 – 17.00 / 19.00 – 00.30
Zaterdag: 8.30 – 20.00 (competitie voetbal)/21.00 (competitie volleybal)

Namens alle sportverenigingen en het stichtingsbestuur van sportcentrum Rolpeal kijken we uit naar een geweldig sportseizoen, waarbij we Corona steeds meer naar de achtergrond kunnen drukken. Wij blijven daarbij denken in mogelijkheden en staan daarbij zeker open voor jullie ideeën om binnen de mogelijkheden optimaal te kunnen genieten van een gezellige nazit in ons prachtige sportcafé.

Zien jullie binnen het sportcafé mogelijkheden ter verbetering op welk vlak dan ook, schiet ons dan even aan!

Voor nu vragen we vooral jullie begrip en medewerking. Op naar een fantastisch sportseizoen! Mei elkoar, foar elkoar!

Verenigingen en Stichting Rolpeal