Flexibele koekactie VV Workum

De huidige tijd vraagt veel van ons allemaal. Door corona en de daarbij behorende maatregelen verandert er geregeld wat. We proberen ons daarin zo flexibel mogelijk op te stellen, zodat er toch nog activiteiten kunnen doorgaan.

Ook met de jaarlijkse koekactie is dit het geval. Voorgaande jaren kwam de jeugd op een woensdagmiddag en -avond bij u langs om de overheerlijke kerstkransen van Bakkerij Van der Werf aan u te verkopen. Vorig jaar kon dat niet doorgaan en kregen we een bijdrage van de verkochte koeken. Maar ook dit jaar vinden we het niet verstandig om de jeugd bij de deuren langs te laten gaan. Op zaterdag 18 december aanstaande verkopen wij diezelfde kerstkoeken daarom vanaf een vaste plek.

Tussen 10.00 en 15.00 uur staan wij bij Versmarkt De 3 Ambachten in Workum (Begine 52) voor u klaar en kunt u de overheerlijke kerstkransen kopen voor €4,25 per pakje. Om het kasgeld en contact zo beperkt mogelijk te houden, hebben we een QR-code beschikbaar voor het afrekenen.

Wilt u liever niet van huis maar draagt u de voetbalclub wel een warm hart toe, dan kunt u ook een bestelling plaatsen via info@vvworkum.nl. De koeken worden dan zelfs bij u thuisbezorgd! Bestellen kan tot en met 17 december o.v.v. naam, adres en aantal.

OP=OP

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie VV Workum

Attachment