Nieuwjaarswens

Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Aanvallend, creatief en avontuurlijk. Met die drive proberen we binnen onze vereniging zowel op als om het veld voetbal te faciliteren en te beleven. Een optimistische en positieve spelopvatting, met de drang naar voren. Het zijn precies de eigenschappen die we momenteel bijzonder goed kunnen gebruiken. Want ja, achter ons ligt opnieuw een voetbaljaar met veel moeilijke momenten en onzekerheid.
Zonder de realiteit uit het oog te verliezen, denken we echter met tevredenheid en voldoening terug aan de momenten en evenementen waar we afgelopen jaar met z’n allen wél ontzettend blij van werden. Dankzij jullie onvoorwaardelijke inzet en creativiteit konden kinderen, ouders, trainers, scheidsrechters, bestuurders, vrijwilligers en supporters alsnog genieten van al het mooie dat ons in het voetbal verbindt. En daar willen we jullie ontzettend voor bedanken, want al die inspanningen zijn goud waard!
In deze bizarre tijd wensen we jullie fijne kerstdagen en een goed 2022. Hopelijk wordt het een jaar waarin er weer snel meer gevoetbald kan worden, met publiek langs de lijn en in ons sportcafé.

Blijf gezond!

Namens het hoofdbestuur van V.V. Workum