Jelmer Dijkstra neemt afscheid

Afgelopen zaterdag speelde Workum 1 de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019. Na een 0-1 achterstand kwam Workum door doelpunten van Erik Pluister en Remco Kuipers tegen Heeg nog op een 2-1 voorsprong. Maar uiteindelijk bepaalde Heeg de verdiende eindstand op 2-2. Deze thuiswedstrijd was, na jarenlange trouwe dienst, tevens de laatste wedstrijd van de fantastische doelman Jelmer Dijkstra voor het vlaggenschip van Workum.

Jelmer werd evenals de afscheidnemende trainer Jan Venema, Sander Buma en Berry Minnema in de bloemetjes gezet door het bestuur. Met dit gelijke spel neemt Workum de periode over van kampioen Wolvega en kan het zich gaan opmaken voor de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse.
Tegenstander aanstaande zaterdag is Kollum. De wedstrijd wordt in Kollum gespeeld en de aanvang is om 14.30 uur. Voor spelers, supporters en bestuur rijdt er een bus naar Kollum. Deze vertrekt om 11.30 uur bij de sporthal. Zie de social media van VV Workum voor wat betreft opgave. (bron: workumer krant FRISO)

Jelmer Dijkstra houdt opruiming in zijn strafschopgebied. (foto Henk Gorter)