Afspraken sportcafe

Beste sportvrienden,

Sportcentrum De Rolpeal en V.V. Workum streven naar gastvrijheid. Ondanks alle Corona-maatregelen is ons Sportcafé met dakterras geopend. We zijn daar erg blij mee en dat willen we graag zo houden. Naast de bestaande maatregelen willen we daarom een aantal afspraken onder jullie aandacht brengen:

– Er zijn in het Sportcafé en op het dakterras alleen zitplaatsen beschikbaar;

– Geen zitplaats betekent geen plek;

– De stoelen/krukken en tafels mogen niet worden verplaatst;

– Voor de wedstrijden die op zaterdag vanaf 12 uur worden gespeeld, zullen we bezoekende verenigingen vragen ons complex z.s.m. na afloop van de wedstrijd te verlaten. De horeca (inclusief dakterras) is na afloop van die wedstrijden dan ook gesloten voor bezoekende verenigingen.

De organisatie en het personeel zal waar nodig bezoekers hierop aanspreken, respecteer dit. Laten we elkaar helpen om deze afspraken na te komen.

Door ons te houden aan de afspraken bieden we sporters en supporters nog steeds volop mogelijkheden voor een goede sportbeleving!

Mei Elkoar, Foar Elkoar!
Hoofdbestuur V.V. Workum