Kaboutervoetbal

Al een aantal jaren bieden wij voor de allerjongsten in het voorjaar en najaar Kaboutervoetbal aan. Deze trainingen zijn met name bedoeld voor de 4- en 5-jarigen en zijn gericht op het spelenderwijs omgaan met de bal en met elkaar.

Vanaf 6-jarige leeftijd kun je in competitieverband voetballen bij v.v. Workum. Omdat kinderen vaak al eerder willen voetballen organiseren we als voetbalvereniging Kaboutervoetbal!

We zoeken jongens en meisjes die vanuit zichzelf enthousiast zijn om te voetballen. Plezier en laagdrempeligheid staat voorop en speelsgewijs leren de kabouters omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort: respect voor elkaar. 

We hebben weer een aantal enthousiaste trainers bereid gevonden om de kabouters de eerste beginselen van het voetbal bij te brengen.

Vanaf vrijdag 27 maart aanstaande zijn de kinderen van 4 en 5 jaar, van 16.00 tot 17.00 uur weer van harte welkom op sportcomplex de Rolpeal om lekker te sporten.

Met veel plezier en spelenderwijs leren de kinderen o.a. dribbelen, slalommen, doel schieten en bal aannemen. Ook het samen spelen in partijvorm zal aan bod komen natuurlijk.

Bij de scholen in Workum en Parrega zijn er inmiddels flyers uitgedeeld, maar ook HIER vind u de flyer.

Wanneer jullie kind mee wil doen dan willen wij jullie vragen deze in te vullen en in te leveren.

Wanneer er vragen zijn kunnen jullie contact opnemen met Geertjan van der Meer.