Lidmaatschap

Lidmaatschap

Dank voor uw interesse in onze vereniging. Hieronder volgen enkele van belang zijnde zaken, die ook gebundeld zijn in de speciale informatiebrochure voor nieuwe leden en hun ouders. De brochure is HIER te downloaden.

Opgave

Het opgaveformulier is HIER te downloaden. Graag volledig ingevuld

inleveren bij:
S. Zijlstra, Sint Annafinne 12, 8711 HS te Workum

of scannen en mailen naar:
ledenadministratie@vvworkum.nl

of foto maken en app’en naar:
06 – 2183 3602

Ook voor nadere informatie of aanvullende vragen over lidmaatschap kunt u dit e-mailadres of telefoonnummer gebruiken.

Na het aanmelden van een speler of speelster kan het zo zijn dat er op dat moment geen ruimte in het desbetreffende team (passend bij de leeftijd) is. Mocht dit zo zijn, dan krijgt u daarvan uiteraard snel bericht.

Algemeen Lidmaatschap

Als je geen spelend lid wilt worden maar wel graag volwaardig lid van onze vereniging wilt zijn, bieden wij de mogelijkheid om Algemeen Lid van onze voetbalvereniging te worden. Je ontvangt dan formeel stemrecht en je steunt onze club financieel (voor de continuïteit van onze vereniging heel belangrijk). Interesse? Vul dan dit aanmeldingsformulier in en lever het in bij onze ledenadministrateur (Sjoerd Zijlstra, Sint Annafinne 12, Workum).

Indeling

Aan de hand van leeftijd, kwaliteit en ruimte binnen teams bepaalt de technische commissie in welk team nieuwe spelende leden worden ingedeeld.

Benodigdheden

In principe worden al onze teams gesponsord via een shirt met opdruk. Dus heb je alleen voetbalschoenen, een witte broek, scheenbeschermers en rode sokken nodig. De trainingen worden voornamelijk op het kunstgrasveld afgewerkt. Ook op het kunstgrasveld kun je op gewone voetbalschoenen spelen.

Contributie

De jaarcontributie bedraagt voor seizoen 2019/2020:

Pupillen: € 85,00
Junioren: € 105,00
Senioren: € 145,00
Algemene leden: € 50,00

Veldvoetballers die ook zaalvoetbal spelen betalen (naast de gewone contributie) € 75,00 extra, uitkomend op totaal € 220.
Als vereniging werken wij bij voorkeur via automatische incasso, omdat dit weinig kosten en veel gemak met zich meebrengt. Bij het niet toepassen van automatische incasso brengen wij €2 in rekening. De incasso-mogelijkheden zijn als volgt:

– het totaalbedrag in 1 x, per circa 1-9 van elk seizoen;
– in twee termijnen, per circa 1-9 en 1-1 van elk seizoen;
– in vier termijnen, per circa 1-9, 1-11, 1-1 en 1-3 van elk seizoen.

Ontvangen digitale factuur

Bij het bekend zijn van het e-mailadres ontvangen de leden een digitale factuur van hun contributie. Zij die een automatische incasso hebben afgegeven, ontvangen een bericht over de aanstaande afschrijving. Een dergelijke mail heeft als onderwerp Factuur Workum en als verzender no-reply@sportlinkservices.nl.

Privacy Policy

Bij aanmelding gaat u akkoord gaat met onze Privacy Policy.
Deze is HIER te vinden.