Lidmaatschap

Dank voor uw interesse in onze vereniging. Hieronder volgen enkele van belang zijnde zaken, die ook gebundeld zijn in de speciale informatiebrochure voor nieuwe leden en hun ouders. De brochure is HIER te downloaden.

Opgave

Het opgave formulier is HIER te downloaden. Graag volledig ingevuld

inleveren bij:
G. Bangma, Pothuswyk 2, 8711 BB te Workum

scannen en mailen naar:
ledenadministratie@vvworkum.nl

foto maken en app’en naar:
06 – 5122 8678

Ook voor nadere informatie of aanvullende vragen over lidmaatschap kunt u dit e-mailadres of telefoonnummer gebruiken.

Let op: voor spelers vanaf de D-pupillen graag een pasfoto (tezamen met €3) bij dit formulier voegen.

Na het aanmelden van een speler of speelster kan het zo zijn, dat er op dat moment geen ruimte in het desbetreffende team (passend bij de leeftijd) is. Mocht dit zo zijn, dan krijgt u daarvan uiteraard snel bericht.

Algemeen Lidmaatschap

Als je geen spelend-lid wilt worden, maar wel graag volwaardig lid van onze vereniging wilt zijn bieden wij de mogelijkheid om Algemeen Lid van onze voetbalvereniging te worden. Je ontvangt dan formeel stemrecht en je steunt onze club financieel (voor de continuïteit van onze vereniging heel belangrijk). Interesse? Vul dan dit aanmeldingsformulier in en lever deze in bij onze ledenadministrateur (Gerard Bangma, Pothuswyk 2).

Indeling

Aan de hand van leeftijd, kwaliteit en ruimte binnen teams, bepaald de technische commissie, in welk team spelende nieuwe leden worden ingedeeld.

Benodigdheden

In principe worden al onze teams gesponsord via een shirt met opdruk, dus heb je alleen voetbalschoenen, witte broek, scheenbeschermers en rode sokken nodig.
De trainingen worden voornamelijk op het kunstgrasveld afgewerkt. Ook op het kunstgrasveld kun je op gewone voetbalschoenen spelen.

De jaarcontributie bedraagt voor seizoen 2014/2015:

Pupillen*: € 85,00;
Junioren*: € 105,00;
Senioren: € 145,00
Algemene leden: € 50,00;

Veldvoetballers die ook zaalvoetbal spelen betalen (naast de gewone contributie) € 75,00 extra, uitkomend op € 220.

*Pupillen en junioren betalen naast de normale contributie respectievelijk € 7,00 en € 9,00 als bijdrage in de te maken reiskosten. Deze bedragen worden tezamen met de contributie geïnd.

Vanaf de D-pupillen is er een zogenaamde spelerspas benodigd. De bond brengt ons hiervoor €3 p/stuk in rekening, die wij ook weer doorbelasten aan het betreffend lid.
Als vereniging werken wij bij voorkeur via automatische incasso, omdat dit weinig kosten en veel gemak met zich meebrengt. Bij het niet toepassen van automatische incasso brengen wij €2 in rekening. De incasso-mogelijkheden zijn als volgt:

– Het totaalbedrag in 1 x, per ca 1-9 van elk seizoen;
– In twee termijnen, per ca 1-9 en 1-1 van elk seizoen;
– In vier termijnen, per ca 1-9, 1-11, 1-1 en 1-3 van elk seizoen.

Ontvangen digitale factuur

Bij het bekend zijn van het emailadres ontvangen de leden een digitale factuur van hun contributie of zij die een automatische incasso hebben afgegeven, ontvangen een bericht over de aanstaande afschrijving. Een dergelijke mail heeft als onderwerp Factuur Workum en als verzender no-reply@sportlinkservices.nl.