‘BAKHUUSTER’ REDMER BRUINSMA KOMT NAAR V.V. WORKUM

Vanaf volgend seizoen komt Redmer Bruinsma (22) onze selectie versterken. De dynamische, behendige en tactisch sterke middenvelder komt over van RKVV Bakhuizen.

In het seizoen 12/13 maakte hij de overstap naar CVVO en na een korte periode in de jeugd van SC Cambuur maakte Redmer in het seizoen 17/18 op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het 1e elftal destijds in de 2e klasse. Hij speelde vervolgens 3 seizoenen in de Lemster hoofdmacht om in het seizoen 20/21 terug te keren naar zijn ‘jeugdliefde’ RKVV Bakhuizen. Het plan was om samen met o.a. de andere twee ‘Bakhuusters om utens’ Sven Schram (vv Balk) en Steven van der Pal (Oeverzwaluwen) hun club een voetballende impuls te geven, maar dat liep om uiteenlopende redenen anders dan verwacht en gehoopt.

Redmer woont met plezier in Bakhuizen en heeft kortgeleden de duale Ad-variant (associate degree – werken en studeren) van de opleiding Maritieme Techniek op de MIWB-locatie van NHL-Stenden in Leeuwarden met succes afgerond, zijn kennis brengt hij dagelijks in de praktijk bij Kooi Makkum B.V.
‘Sportief gezien ben ik nog niet uitgeleerd en wil ik me de komende jaren graag door ontwikkelen onder hogere weerstand en ik denk dat de mogelijkheden hiervoor bij V.V. Workum het beste zijn. Ik kijk er naar uit om onder de nieuwe trainer Inne Schotanus iedere week 2x volle bak te trainen met een grote kwalitatief goede en jonge groep. Ik wil hier het beste uit mezelf halen en een toegevoegde waarde zijn voor zowel het team als de club, ik kijk hier enorm naar uit”, aldus Redmer.

We heten Redmer van harte welkom bij onze club en kijken uit naar de samenwerking!