Bastiaan Beintema verlaat VV Workum

Bastiaan verhuisde ruim 2 jaar geleden van Grou naar Hindeloopen, waar zijn vader en stiefmoeder eigenaar zijn van Camping Hindeloopen. Na een aantal proeftrainingen besloot hij de overstap te maken van GAVC naar V.V. Workum. Zijn mentaliteit en karakter hebben de afgelopen 2 seizoenen zeker een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de spelersgroep. Hij heeft steeds uitgesproken dat hij Workum een club vindt die in de 2e klasse thuishoort. Hij had in december al voor zichzelf besloten dat dit zijn laatste seizoen zou zijn en dat hij ‘met de schaal’ afscheid wilde nemen. Hij baalt dan ook enorm dat COVID-19 dit voornemen onmogelijk maakt, maar is tegelijkertijd nuchter: ‘Ut is net oars’.

Zijn werkzaamheden op de camping in Hindeloopen zullen de komende jaren toenemen, dus verruilt hij het prestatievoetbal bij V.V. Workum voor het wat meer vrijblijvende recreatieteam bij zijn vrienden van GAVC. Hij kijkt met veel plezier terug op zijn tijd binnen de club en zal zeker zo nu en dan zijn aan de lijn of aan de bar staan. Wij bedanken hem voor zijn inzet en wensen hem veel succes !