Kunstgras

Kunstgras

Vanaf het seizoen 2012-2013 beschikt vv Workum over een prachtig kunstgrasveld met verlichting!

Reglement

De vv Workum heeft een reglement opgesteld om de staat van het kunstgrasveld goed te houden en te bewaken. Met elkaar kunnen we er voor zorgen dat het veld in goede staat blijft, door de regels op te volgen. Als dit gebeurt kan onze club veel plezier beleven aan het kunstgrasveld.

Lees en bestudeer hier het Reglement kunstgrasveld vv Workum.

Verhuur

Op beschikbare tijden is ons kunstgrasveld vrij voor verhuur voor andere verenigingen. Denk hierbij aan trainingen of oefenwedstrijden. In met name de wintermaanden kan dit uitermate geschikt zijn om conditie en voetbal op peil te houden.

Meer informatie over de tarieven vindt u in het Formulier verhuur kunstgrasveld.

Met betrekking tot beschikbaarheid van het veld kunt u het best contact opnemen met onze wedstrijdsecretaris André Visser (06 – 5463 5068). Ook reserveringen kunnen bij André Visser worden aangevraagd. Het “Formulier verhuur kunstgrasveld” dient ingevuld te worden meegenomen op de dag van verhuur. Het formulier wordt gebruikt voor het opstellen van de factuur.

De huurder is gehouden kennis te nemen van de Algemene voorwaarden verhuur kunstgrasveld vv Workum en deze na te leven.

Gebruik kunstgrasvelden bij winterse omstandigheden:

  • Kale vorst: bespelen is geen bezwaar, wel is de mat uiteraard hard.
  • Sneeuw: verwijderen van de sneeuw is niet gewenst omdat de mat beschadigd kan worden en er mogelijk rubberkorrels wordt meegenomen. Betreden van een besneeuwd veld is evenmin gewenst. Bij betreding zal ijsvorming ontstaan welke zich aan de mat vasthecht en daardoor (afhankelijk van de temperatuur) langzamer ontdooit.
  • IJzel: bespeling is in deze omstandigheden verboden. Vezels waarop zich ijs afzet kunnen bij betreding breken, als gevolg van het beschadigen van de vezels door het ijs.
  • Dooi: bespelen gedurende de dooiperiode is verboden, zolang de vorst niet uit de bodem is verdwenen.