Elk einde is een nieuw begin…

Geart Bakker heeft aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe stap na ruim 10 jaar als jeugdtrainer binnen onze club actief te zijn geweest.
Elkaar ontwikkelen is één van de belangrijke pijlers binnen onze vereniging en Geart is daarin een prachtig schoolvoorbeeld geweest. Onderaan de spreekwoordelijke ladder beginnen, vlieguren maken, kijken wat je kan en wat je wil om vervolgens binnen onze vereniging vol overgave en enthousiasme zowel UEFA-C als UEFA-B met goed gevolg af te ronden.
Geart zet zich al jaren in voor onze jeugdopleiding en stopt veel tijd en energie in de ontwikkeling van zichzelf en (daardoor) van onze jeugdleden, het is tijd om aan een nieuwe stap te beginnen en binnen een nieuwe omgeving ervaring op te doen.
“Het is een moeilijke keuze geweest na 10 jaar, maar gevoelsmatig de juiste op dit moment. De club zal voor mij altijd een tweede thuis blijven. Dankbaar om met zoveel geweldige mensen te hebben mogen samenwerken. We gaan met veel plezier en energie toewerken naar een mooi einde van dit succesvolle hoofdstuk”, aldus Geart Bakker.
Naast Geart heeft ook Emiel de Vries aangegeven na 6 mooie jaren te stoppen als teamleider. Emiel heeft als rechterhand van Geart eveneens een mooie bijdrage geleverd aan de (met name sociale) ontwikkeling van onze jeugd.
We zullen de inzet van deze 2 clubmensen zeker missen, maar zijn er tegelijkertijd van overtuigd dat dit een gezonde stap is voor beide partijen. Elk einde is een nieuw begin..
Namens jeugd- en hoofdbestuur V.V. Workum.