FC Schalke 04 komt naar Workum!

V.V. Workum, wordt op 27 en 29 juli 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Tijdens de Schalke auf Tournee voetbaldagen ga jij trainen als een echte jeugdspeler van die Königsblauen. Ook kan je een bezoek brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen.

Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan via schalkeauftournee.nl/aanmelden en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbalstage.

Inhoud van de voetbaldagen
Tijdens de eerste dag ga je trainen volgens de visie van de jeugdopleiding van de Duitse topclub. De trainingen worden gegeven door trainers die worden opgeleid bij FC Schalke 04 en minimaal in het bezit zijn van een Trainer/Coach 3 licentie.

Inhoud stadionbezoek
De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s meenemen naar Duitsland. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Kosten voor een ouder zijn € 25,-.

Gratis Schalke 04 bal!
Bij aanmelding Binnen 7 dagen ontvang jij gratis een Schalke 04 bal!

Let op: je hebt nog 7 dagen om gebruik te maken van de gratis bal actie

Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er van 27 en 29 juli 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via schalkeauftournee.nl/aanmelden