Geart Bakker blijft verbonden aan VV Workum

Geart Bakker en VV Workum zijn blij met langjarige samenwerking

We willen als club al onze leden graag een vertrouwde omgeving bieden waar we op een prettige en constructieve wijze met elkaar samenwerken en elkaar breed ontwikkelen. Vanuit dat oogpunt zijn we verheugd te kunnen melden dat Geart Bakker de komende 3,5 jaar als trainer verbonden blijft aan onze club. De wederzijdse ambities sluiten goed op elkaar aan; binnenkort start Geart met de opleiding UEFA-B om zich door te ontwikkelen als trainer.

Naast zijn trainerschap bij de junioren sluit hij als stagiair aan bij de A-selectie, waarbij onze hoofdtrainer Jente Bootsma zijn cursusbegeleider is. Een mooie vorm van samenwerking en ontwikkeling die we als club van harte toejuichen. Mei Elkoar, Foar Elkoar!

Namens hoofd- en jeugdbestuur VV Workum