Glasbedrijf Zuidwesthoek nieuwe bordsponsor bij VV Workum

Met ingang van het huidige voetbalseizoen is Klaas Jitse Tijtsma met zijn bedrijf bordsponsor bij de voetbalvereniging. Glasbedrijf Zuidwesthoek verzorgt vanuit Workum glasschade’s en alle voorkomende beglazingsmogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers in de gehele regio. Daarbij heeft het in de regio een 24-uurs service voor glasschade’s.

VV Workum is uiteraard erg blij met de nieuwe sponsor. Een prachtige aanvulling op de vele sponsoren die we als voetbalclub al hebben. Mede door deze ondersteuning kan de voetbalvereniging de contributie voor haar leden laag houden en daarmee de club zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen die van voetbal houdt.

Op de foto Klaas Jitse Tijtsma en voor VV Workum namens de sponsorcommissie Klaas Haanstra.