Heit & Mem-voetbal en uitslag OSJVW-Penaltytrofee

Afgelopen zaterdag (28-5) beleefden we als jeugdafdeling de slotdag van onze vereniging. We deden dit via het alom bekende heiten- en memmenvoetbal. Onder prachtige weersomstandigheden werd het van 1 uur tot 5 uur, vanaf de kabouter tot en met de D-pupillen, weer een geweldig succes! De jeugd en ook de ouders genoten zichtbaar van dit onderlinge treffen. In vele huishoudingen werd hier en daar al met angst en beven naar uitgekeken.Na elk ‘blokje’ voetbal van 1 uur werd de deelnemende jeugd verwend door de OSJVW, middels een bakje patat in de kantine. Dit gaf de gelegenheid aan de ouders om onderling in de kantine te evalueren, waar ze het nou tegen de jeugd hadden laten liggen…

Tussendoor werd er de prijsuitreiking gehouden van de OSJVW-Penaltytrofee. Tijdens het hele seizoen zijn door de leiders bij elke wedstrijd netjes de penalty-uitslagen bijgehouden en hiervan waren nu de einduitslagen bekend. Mooie bekers werden uitgereikt door OSJVW-voorzitter Gerrit Kemker aan de prijswinnaars van categorieën  E1-E3, E4-E6, F1-F3 en de F4-F6.

Namens de Jeugdcommissie v.v. Workum hierbij dank aan de ouders voor de grote opkomst en dank aan de OSJVW voor het beschikbaar stellen voor de prijzen en friet! Voor alle jeugdspelers (en natuurlijk ouders), die geïnteresseerd zijn waar ze in deze competitie zijn geëindigd, klik HIER voor de overall-einduitslagen van de vierde jaargang van deze competitie.

 

Attachment