Indeling seizoen 2019/2020

Het is jammer dat het seizoen voorbij is maar er wordt door onze jeugd al weer met spanning gekeken naar volgend seizoen. In welk team zit ik? En bij wie?

De afgelopen maanden heeft de Commissie JO07-JO19 hard gewerkt om voor bijna 250 jeugdleden tot een mooie teamindeling te komen. Een indeling die passend is bij de ontwikkeling van de club, de ontwikkeling van spelers individueel en vooral niet te vergeten een indeling die voorziet in teams waarin onze jeugdleden zich thuis voelen en met veel plezier naar toe gaan.

In de categorie JO13-JO17 lijken de teams groot maar dit is bewuste keuze omdat er te weinig spelers zijn voor een extra team. Het afgelopen seizoen bestonden een aantal teams uit 13 spelers. Hoewel een tekort aan spelers door blessures of andere afwezigheid wekelijks werd opgelost, is dit niet als prettig en werkbaar ervaren.

TEAMINDELING 2019/2020

De teamindeling is gemaakt op basis van het ledenbestand per vandaag, rekening houdend met de aan- en afmeldingen die bij de ledenadministratie zijn binnengekomen.

Wij kijken uit naar een prachtig nieuw seizoen met veel voetbalplezier. Uiteindelijk is zaterdag de mooiste dag van de week!

Met sportieve groet, namens Commissie JO07-JO19 Hiddo Visser