JO11-3 eindigt najaarscompetitie met ruime overwinningen

Na een aantal nederlagen tegen tweedejaars E-teams (met telkens slechts een doelpunt verschil), heeft JO11-3 de najaarscompetitie van 2017 begin december afgesloten met twee klinkende zeges. Zowel tegen CVVO als tegen SJO RVC werden dubbele cijfers gehaald. Vooral de uitoverwinning op CVVO (0-10) werd met hard werken en goed voetbal behaald, de tegenstand van SJO RVC stelde helaas te weinig voor (18-0).

De jongens van JO11-3 hebben echt een ontwikkeling doorgemaakt dit jaar. Een aantal omzettingen in het team heeft daaraan zeker bijgedragen. Zo schoof verdediger Romano van Lierde door naar de centrale positie op het middenveld, nam Sjoerd van der Plaats de vrijgekomen plek rechtsachter over en ging Hidde Daniels rechtshalf spelen. De jongens kwamen daardoor nog meer tot hun recht en zodoende kwam er ook meer balans in het team. Ramon Dijkstra bleef uiteraard de rots in de branding achterin. Linkermiddenvelder Djustin de Jong strooide als vanouds met passjes richting de spitsen en scoorde zelf soms ook fraaie doelpunten. De aanvallers Max Sijrier en Bo Peters mogen dan niet groot van stuk zijn, zij waren wel regelmatig spelers en keeper van de tegenpartij te snel af. En Just van den Heuvel heeft heel wat snoeiharde en rake schoten op het doel van de tegenstanders losgelaten. Chiel van ’t Reve tenslotte liet zien dat de keeperstraining effect heeft. Regelmatig voorkwam hij met zijn uitlopen dat een vijandelijke counter doel trof.

Dat belooft dus wat voor de voorjaarscompetitie van 2018 en de jongens van JO11-3 hebben daar nu al weer zin in!

De laatste najaarstraining van JO11-3 was een zeer spannende 8 tegen 8-wedstrijd met spelers uit andere teams. Eindstand: 4-4!

 

 Het 10e doelpunt tegen CVVO was een mooi voorbeeld van combinatievoetbal door onze JO11-3. (video)

Attachment