Joost Yntema stopt na 45! jaar als sponsor

Autobedrijf Yntema heeft per 1 januari 2019 de bedrijfsactiviteiten beëindigd. Daarmee komt ook een einde aan de jarenlange ondersteuning van VV Workum. Maar liefst 45 jaar is Joost Yntema als sponsor aan onze club verbonden geweest. Yntema heeft op verschillende manieren de club ondersteunt. Als shirtsponsor en bordsponsor, maar ook als actief lid van OSJW. Daarnaast is Yntema ook lang bestuurlijk actief geweest. Eerst in het jeugdbestuur en van 1980 tot 1990 als penningmeester van de club. Het toont zijn betrokkenheid richting de club. Als vereniging danken we Yntema voor de jarenlange steun, waarbij we hopen dat we Yntema regelmatig als bezoeker en supporter langs de voetbalvelden terug zullen zien.