Kaboutervoetbal weer van start en zoekt trainers!

Al een aantal jaren bieden wij voor de allerjongsten in het voorjaar en najaar Kaboutervoetbal aan. Deze trainingen zijn met name bedoeld voor de 4- en 5-jarigen en zijn gericht op het spelenderwijs omgaan met de bal en met elkaar.

Vanaf 6-jarige leeftijd kun je in competitieverband voetballen bij VV Workum. Omdat kinderen vaak al eerder willen voetballen organiseren we als voetbalvereniging Kaboutervoetbal!

Binnenkort willen we weer gaan starten met de voorjaarsreeks. Maar dat kan niet zonder trainers. Daarom zijn we ook op zoek naar 1 of 2 extra trainers die het Kaboutervoetbal willen verzorgen; er zullen jeugdleden beschikbaar zijn als assistent-trainer. Ervaring is fijn, maar geen must. Enthousiasme en het wegwijs maken in spel en plezier is het meest belangrijk!

Lijkt het je leuk of heb je nog vragen, bel dan met David Feenstra of stuur een appje naar 06 – 4749 1584.