Kick-off seizoen 2017 / 2018

Vrijdag 1 september as. is er een informatieavond voor leiders en trainers om het seizoen samen af te trappen. Noteer deze datum dus alvast in de agenda!

Verschillende items komen aan bod. Het eerste deel van de avond zal voornamelijk gericht zijn op de pupillen. Na de pauze zal de focus met name liggen op de junioren. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om de hele avond aanwezig te zijn.

De volgende onderwerpen komen in meer of mindere mate aan de orde:

• bekerwedstrijden
  • omgang met materiaal
  • tijdmanagement trainingen
  • VTON
  • Digitaal Wedstrijd Formulier
  • Nieuwe spelregels
  • Nieuwe wedstrijdvormen

De spelerspassen zijn met ingang van komend seizoen niet meer nodig. Hiervoor in plaats komt het Digitaal Wedstrijdformulier. In het futsal is dit digitale formulier al in gebruik. Op de site van de KNVB is meer informatie beschikbaar. Ben je nieuwsgierig en wil je nu al meer weten klik dan HIER.

Per 1 juni jl. zijn er nieuwe spelregels van kracht. Een samenvatting van de wijzigingen vind je HIER.

Nadere informatie en het definitieve programma volgt later.

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur en Commissie JO07-JO19