Koekactie voor het Jeugdvoetbal in Workum

Woensdag 14 december as. wordt er weer de jaarlijkse koekactie van VV Workum gehouden. Dit ter ondersteuning van het jeugdvoetbal in Workum. Onze voetbalvereniging mag zich verheugen met een groot aantal talentvolle, maar bovenal enthousiaste jongens en meisjes die wekelijks een of twee keer kunnen trainen en in competitieverband kunnen voetballen.
Ondanks uitdagende ‘corona’ jaren en een kleine krimp in het aantal jeugdleden, blijft onze jeugdafdeling zich ontwikkelen in prestaties en plezier. En daar zijn we trotst op!

Ook de jeugd draagt zijn eigen steentje bij aan het verder ontwikkelen van de club. Ze komen daarom komende woensdag 14 december bij u langs de deur om de overheerlijke VV Workum kerstkransen van Bakkerij van der Werf aan te bieden. De kerstkransen Kosten €4,50 per pakje.

Het kan zijn dat we u niet thuis treffen of dat de koeken in uw buurt al zijn uitverkocht. Wanneer dit het geval is kunt u altijd contact met ons opnemen via info@vvworkum.nl. We zorgen er dan voor dat u alsnog kan genieten van de overheerlijke kerstkransen van Bakkerij van der Werf

Alle steun wordt heel erg gewaardeerd in ieder geval!

Attachment