Koekactie voor het Jeugdvoetbal

Maandag 18 december as. wordt door de Jeugdcommissie van V.V. Workum de jaarlijkse Koekactie gehouden. Dit ter ondersteuning van het jeugdvoetbal in Workum. Onze voetbalvereniging mag zich verheugen in een groot aantal talentvolle, maar bovenal enthousiaste jongens en meisjes die wekelijks een of twee keer kunnen trainen en in competitieverband wedstrijden kunnen spelen. We zijn er trots op dat dit in Workum onder prima omstandigheden kan. De jeugdtrainers zijn enthousiast en kundig en er wordt gewerkt met de VTON voetbalmethode, een doorlopende leerlijn waarbij elke speler zich met plezier en spelenderwijs naar de eigen mogelijkheden kan ontwikkelen. Daarbij is het aanwezige kunstgrasveld altijd prima bespeelbaar. Een situatie waar veel clubs jaloers op zijn.

V.V. Workum streeft er naar de contributie voor de (jeugd)leden zo laag mogelijk te houden. Voetbal is een sport voor en door iedereen! Dit kunnen we alleen realiseren door de steun van de vele sponsoren die het voetbal in Workum ondersteunen en door acties, zoals de Koekactie. Wij willen de koeken van Bakkerij Van der Werf dan ook van harte bij u aanbevelen. Voor slechts 3 Euro per pak, krijgt u de heerlijkste kerstkransjes door jeugdvoetballers van V.V. Workum aan de deur bezorgt!