Komt dat zien! 43e Ypie van der Werf toernooi

Dit jaar mag het weer, jeugdzaalvoetbal met publiek!

Al voor de 43e keer organiseert de plaatselijke VV Workum het altijd leuke, sportieve en gezellige Ypie van der Werf toernooi. Samen met onze vrijwilligers, Sportcentrum de Rolpeal en met onze grote hulp sponsor Bakkerij van der Werf hebben we weer een spannend toernooi kunnen organiseren.

Dit jaar spelen de jongste talenten van VV Workum hun wedstrijden op 27 en 30 december tussen 09.00 en 15.00 in de zaal van de Rolpeal. Zweten, ploeteren, keepen, verdedigen, scoren en juichen; van alles passeert de revue.

Als klap op de vuurpijl kunt u op 30 december genieten van een spetterend slot met aansluitend de prijsuitreiking, mogelijk gemaakt door naamgever Bakkerij van der Werf!
Dit kan natuurlijk niet zonder een daverend applaus en aanmoedigingen van u. Zien wij u weer?