KWALITATIEF KADER WORKUM 1 KLAAR VOOR VOLGEND SEIZOEN

Naast de nieuwe hoofdtrainer Inne Schotanus en keepertrainer Steffen Muizelaar hebben ook Justin Rienks (assistent-trainer), Jelmer Jellesma (assistent-trainer) en Simon Wiersma (teamleider) aangegeven graag bij V.V. Workum werkzaam te blijven en hiermee is het kwalitatief hoogwaardige kader voor Workum 1 compleet voor volgend seizoen, iets waar we als club enorm trots op zijn.

In de zoektocht naar de nieuwe hoofdtrainer hebben Justin, Jelmer en Simon samen met de spelersraad al een belangrijke rol gespeeld bij het uitspreken en opstellen van de sportieve ambities voor de komende 3 jaar, waarbij we met veel enthousiasme en passie de huidige selectie en het aanstormende jeugdige talent willen doorontwikkelen. Het is fantastisch dat ze nu zelf ook vorm gaan geven aan de plannen van de club en de uitgesproken ambitie van de selectie.

Justin Rienks

De 32-jarige ambitieuze Sneker is als assistent trainer bezig aan zijn 2e seizoen bij Workum 1. Vorig jaar heeft hij de trainerscursus UEFA-C met goed gevolg afgerond en volgend seizoen willen we daar graag een vervolg aan geven middels de trainerscursus UEFA-B. Justin heeft een gezonde ambitie binnen het trainersvak en krijgt bij ons de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Naast zijn rol als assistent-trainer van Workum 1 is hij als hoofdtrainer van onze O23 bij de periodieke oefenwedstrijden volledig verantwoordelijk voor de organisatie, de selectie en de wedstrijdbegeleiding. Hij heeft reeds bewezen dat hij met zijn kennis en ervaring een waardevolle bijdrage levert aan de ontwikkeling van de spelers.

Jelmer Jellesma

De 32-jarige clubman vindt het prachtig om weer ‘tussen de jongens’ te staan om met zijn ervaring en sociale bagage een mooie bijdrage te leveren aan de voetbaltechnische ontwikkeling van de spelers. Bescheiden, maar oh zo belangrijk om een persoonlijkheid als Jelmer (32) binnen het kader te hebben.

Simon Wiersma

Een club-icoon in hart en nieren die er al jaren voor zorgt dat het de spelers aan niets ontbreekt, hij is met zijn kritische mening bovendien een waardevolle schakel voor de trainers. De inmiddels 57-jarige oud-speler van Workum 1 kent het klappen van de zweep en is (vaak achter de schermen) op zijn eigen wijze een extra trigger voor de spelers.

Net als dit seizoen hebben we ook volgend seizoen weer een technisch kader bij Workum 1 om enorm trots op te zijn.