LAMMERT HARKEMA ASSISTENT-TRAINER WORKUM 2

In de afgelopen 3 jaar hebben we met de B-selectie ieder seizoen een stap gezet richting de doelstelling om met deze ‘jong senioren’ in de top van de reserve 2e klasse te spelen. In deze periode heeft Lammert op de achtergrond al een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van deze talentvolle groep in de (vaak grote) stap van junioren naar de senioren.
In de afgelopen weken hebben we met het huidige kader van de B-selectie tijdens een aantal enthousiaste en interessante overleggen gesproken over het vervolgplan voor de komende 3 jaar met als doelstelling binnen deze periode in de reserve 1e klasse te spelen, zodat talenten vanuit de junioren onder hogere weerstand kunnen werken aan hun fysieke ontwikkeling en verhoging van de handelingssnelheid.
De ‘jong senioren’ moet het opleidingsteam zijn waar spelers vanuit JO19 een uitdagende ‘tussenstap’ kunnen maken richting de A-selectie, waar ze met veel plezier het maximale uit zichzelf en het team kunnen halen. Om dit mogelijk te maken is er net zoals bij de A-selectie een kwalitatief kader nodig, dat in staat is om gestructureerde en hoogwaardige trainingen met vernieuwende spelelementen en -principes te bieden. Dit alles in een plezierig klimaat waar respect, waardering, beleving en positiviteit standaarden zijn en alle spelers zichzelf kunnen ‘ontdekken’.
De voetbalopvatting van Lammert komt overeen met de plannen die de club heeft met de ‘jong senioren’ en met zijn kwaliteiten en DNA is hij een ideale aanvulling voor Peter om het maximale uit deze spelersgroep te halen.

Lammert krijgt meer verantwoordelijkheid tijdens de donderdagtraining en tijdens de wedstrijden, waardoor we nog beter in staat zijn om de spelers individueel en als team beter te maken. Met UEFA-C reeds op zak is het persoonlijk voor Lammert tevens een perfecte (leer-)omgeving om zichzelf als trainer verder te ontdekken en te ontwikkelen. We zijn dan ook zeer content dat we deze ambitieuze clubman toe mogen voegen aan het technische kader van onze B-selectie, een prachtige ontwikkeling!