Leiders VV Workum in nieuwe jassen

Met de aanschaf van nieuwe jassen voor de leiders van met name de jeugdteams van VV Workum en voor alle vrijwilligers van de club die representatieve taken verrichten, gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Wekelijks gaan circa 40 leiders met hun teams op pad en staan talloze vrijwilligers klaar om van de voetbal-zaterdag een succes te maken. Daarbij is het belangrijk dat zij zowel bij uit- als thuiswedstrijden duidelijk herkenbaar en representatief voor de dag komen. Zij vertegenwoordigen immers de club. Met behulp van twee partijen is de aanschaf van de jassen financieel mogelijk gemaakt.

Jos van de Vijver, advocaat en mediator in het vastgoed, is enige jaren terug samen met zijn echtgenote Helene in Workum komen wonen. Dit met erg veel plezier en via de voetbalvereniging willen zij graag wat terugdoen voor Workum. Gedurende een periode van vijf jaar zullen ze VV Workum ondersteunen, waarbij de aanschaf van de jassen hun eerste bijdrage is. De club van 50 heeft inmiddels meer de 50 leden en jaarlijks ondersteunen zij projecten van VV Workum. Dit jaar betreft dat een aandeel in de aanschaf van de jassen en de aanschaf van reserveshirts voor een senioren-, junioren-, pupillen- en zaalvoetbalteam.

VV Workum is hartstikke blij met in dit geval de ondersteuning van Jos van de Vijver en van de Club van 50. Dit soort initiatieven is goed voor de uitstraling van de club en bevordert het clubgevoel, waarbij we de contributie voor onze leden op zeer aanvaardbaar niveau kunnen houden.

Op de foto Jos van de Vijver (rechts) en namens de Club van 50 Jan de Jong (links) en Anton Siemonsma (midden) samen met de bestuursleden Hiddo Visser en André Visser.