Social media

Klik hier om op de Facebookpagina van vv Workum te komen
Klik hier om vv Workum op Twitter te volgen

Twitter is het nieuwe medium in opkomst. Veel Nederlanders hebben de weg naar twitter gevonden. Met twitter ben je direct op de hoogte van het nieuws dat jij wilt weten en kan je jouw mening geven over het nieuws. Verder kan je aangeven aan je vrienden wat je doet en reageren op wat je vrienden doen.

Met een twitteraccount van VV Workum willen we iedereen die de vereniging een warm hart toe draagt op de hoogte houden met verschillende nieuwsberichten.

Voor diegene die nog geen twitteraccount hebben
Het is heel eenvoudig aanmaken. Ga naar de website van twitter: http://www.twitter.com/. Op de homepage van twitter staat aan de rechterkant in een geel blok: Sign up. Als je daarop klikt kan je je eigen account aanmaken. Daar moet je vier velden invullen en druk je op accepteren. Als je je account dan via je mail geaccepteerd hebt, heb je toegang tot twitter.

Als je bent ingelogd kan je je profiel instellen. Onder settings kan je je profielfoto, biografie, locatie en desgin instellen. Als je dat gedaan hebt, kan je echt gaan twitteren.

Bovenin het scherm staat Find People. Als je daarop klikt kan je zoeken naar mensen en nieuwsaccounts. Als je VV Workum wilt volgen zoek je op: vvWorkum. Dan komt het twitteraccount van VV Workum vanzelf in het scherm. Je kunt vervolgens op Follow klikken en dan krijg je direct al het nieuws van vv Workum op jouw account binnen.