Nieuwe shirtsponsor Free Sun Solar.nl voorziet Workum 6 zaalteam van energie

Na als team vorig seizoen een succesvol jaar te hebben gehad als JO17-1 op het veld, besloten een aantal van deze voetballers dat het tijd werd om hun kunsten ook in de zaal te tonen. Het Workum 6 zaalteam was geboren ! In de eerste wedstrijden van het seizoen blijkt dat het team met veel energie de wedstrijden ingaat en het prima doet.

Bij dit jonge team past dan ook een jong en energiek bedrijf en dat hebben ze gevonden in Free Sun Solar.nl.  Dit bedrijf, met als eigenaar Jan de Jong (zie ook foto),  timmert sinds een aantal jaren aan de weg als leverancier voor duurzame energievoorziening. Een ideale combinatie !

Op de foto, Jan de Jong (Free Sun Solar.nl) en de spelers en begeleiding van het zaalvoetbalteam Workum 6.