OSJW Voetbaldagen 2020

Het is bijna zo ver! Vanaf vrijdag 6 maart 2020 om 19.00 uur is de inschrijving geopend! Vanaf dan kunnen O7 t/m O13-spelers zich aanmelden voor 3 dagen vol voetbalplezier en gezelligheid op onze eigen velden. Er wordt gevoetbald op woensdag 29 april, donderdag 30 april en vrijdag 1 mei en er is plek voor 60 deelnemers!

Wat kost het?

Net als vorig jaar zijn de kosten € 89,- per persoon.

Wat krijg je van ons?

3 dagen trainen op basis van een specifiek voor deze dagen gemaakt trainingsprogramma o.l.v. vakkundige en enthousiaste trainers. Je wordt dagelijks voorzien van drinken tussendoor en een lunch. Natuurlijk hoort er ook een (JAKO) trainingstenue bij bestaande uit een shirt, broekje en kousen. Je krijgt na afloop je bal mee naar huis en we doen daar ook nog een kleine verrassing bij!

Hoe werkt het aanmelden?

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen. Het te gebruiken e-mailadres wordt vlak voor de inschrijving bekendgemaakt. Als volgorde van aanmelding houden we de ontvangstdatum en tijd in onze mailbox aan. Waarom is dit belangrijk om te weten? Vorige jaren liep de aanmelding altijd storm en waren de 60 plekken zomaar bezet. Laat deze mooie kans dan ook niet schieten en meld je daarom snel aan!

Ik heb me aangemeld en dan?

Je ontvangt van ons een bevestiging dat je opgave is ontvangen. De eerste 60 aanmelders krijgen van ons een e-mailbericht met aanvullende informatie over de voetbaldagen, zoals programma, afspraken, etc. We voorzien je dan ook van informatie over de betaling en zullen je vragen hoe jij of eigenlijk je ouders ons kunnen helpen deze dagen tot een groot succes te maken! Zit je niet bij de eerste 60, dan plaatsen we je voorlopig op een wachtlijst. Ook daarvan krijg je bericht.