OSJW Voetbaldagen 2023

OSJW Voetbaldagen 2023

De inschrijving is geopend! Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor 4 dagen vol voetbal plezier en gezelligheid op onze eigen voetbalvelden. Er wordt gevoetbald op maandag 1 mei tot en met donderdag 4 mei van 09.30 tot en met 14.00 uur en er is plek voor 48 deelnemers!

Voor wie?

Voor alle jongens en meiden van de basisschool!

Wat kost het?

De kosten Euro 89,- per persoon.

Wat krijg je van ons?

4 dagen trainen o.b.v. een specifiek voor deze dagen gemaakt trainingsprogramma onder leiding van vakkundige en enthousiaste trainers. Je wordt voorzien van drinken tussendoor en lunch. Natuurlijk hoort hier een trainingstenue bij bestaande uit een shirt, broekje en kousen. En om de geoefende stof niet te verleren krijg je ook de bal mee naar huis! Zo kun je thuis mooi verder oefenen.

Hoe werkt het aanmelden?

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar voetbaldagen.vvworkum@gmail.com. Als volgorde van aanmelding houden we de ontvangstdatum en tijd in onze mailbox aan. Waarom is dit belangrijk om te weten? Vorige jaren liep de aanmelding altijd storm en waren de beschikbare plekken zomaar bezet. Laat deze mooie kans dan ook niet schieten en meld je daarom snel aan!

Ik heb me aangemeld en dan?

Je ontvangt van ons een bevestiging dat je opgave is ontvangen. De eerste 48 krijgen daarna een mail met aanvullende informatie  over de voetbaldagen zoals programma, afspraken etc. We voorzien je dan ook van informatie over betalen en zullen je vragen hoe jij of eigenlijk je ouders ons kunnen helpen deze dagen tot een groot succes te maken! Zit je niet bij de eerste 48 aanmeldingen dan zetten we je eerst op de wachtlijst. En laten je dan zo snel mogelijk weten of je alsnog mee kunt doen!

 

Attachment