OSJW Voetbaldagen Zomer-editie!

OSJW Voetbaldagen 2020 Zomer-editie

In de afgelopen meivakantie moesten we de (eerste!) OSJW Voetbaldagen helaas afblazen vanwege het corona-virus. Maar gelukkig gaan we deze zomer in de herkansing. Dit doen we op maandag 10 augustus tot en met vrijdag 14 augustus!

Voor wie is het?

Voor spelers in de categorie O7 t/m O13 tijdens het afgelopen seizoen (geboren in 2014 t/m 2007). Je voetbalt bij onze club of je bent in de buurt en voetbal normaal ergens anders. Voetbal je normaal gesproken niet, geen probleem. Geef dit dan wel even aan bij je aanmelding.

Wat kost het?

Net als bij de reguliere voetbaldagen n de meivakantie zijn de kosten Euro 89 per persoon.

Wat krijg je van ons?

5 ochtenden trainen o.b.v. een specifiek voor deze dagen gemaakt trainingsprogramma onder leiding van vakkundige en enthousiaste trainers. Je wordt voorzien van drinken tussendoor en lunch na afloop. En dan kun je ’s middags lekker naar het strand of andere leuke dingen doen! Natuurlijk hoort hier een (JAKO) trainingstenue bij bestaande uit een shirt, broekje en kousen. Je krijgt na afloop je bal mee naar huis en we doen daar ook nog een kleine verrassing bij!

Hoe werkt het aanmelden?

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar voetbaldagen.vvworkum@gmail.com. We willen graag de volgende dingen van je weten en vragen je dit in de aanmeldingsmail te vermelden:

• Voor de inschrijvingskosten werken we met automatische incasso. Laat ons je bankrekeningnummer weten en de betaling gaat vol automatisch. PS: het doorgeven van je bankrekeningnummer beschouwen we direct als toestemming voor de automatische incasso. Je inschrijving is pas definitief nadat we de inschrijvingskosten van je hebben ontvangen.
  • De shirts en broekjes zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152 en 164; de sokken in de maten 27-30, 31-34, 35-38, 39-42, 43-46. Laat je ons je maten weten?
    PS: de kleding is van Jako dus je kunt dezelfde maten aanhouden als van je wedstrijdtenue.
  • Kun je ons vertellen waar jij of eigenlijk je ouders goed in zijn en ons zo kunnen helpen deze dagen tot een groot succes te maken. Je kunt dan denken aan het (helpen bij) het geven van training, verzorgen van koffie, thee en limonade, verzorgen van de lunch, afwassen. En misschien zijn er nog wel andere dingen die je te binnen schieten.

Meer details over het programma

De voetbaldagen zijn van maandag 10 augustus tot en vrijdag 14 augustus as. De training start om 09.30 uur en eindigt rond 12.00 uur. We sluiten de ochtend gezamenlijk af met een lunch. Rond de klok van 12.30 uur eindigt de dag.

Let op, het hek dat toegang geeft tot de accommodatie is pas geopend 15 minuten voor aanvang. Eerder komen mag maar dan sta je voor een dicht hek ….

Wat heb je verder nodig

We hopen het niet maar het kan verstandig zijn een trainingspak aan te hebben of mee te nemen. Tijdens de lunch lopen we op slippers, dus die ook even in je tas doen! Verder heb je voor de dagelijkse lunch nog een bord, beker en bestek nodig. Dit wordt tijdens de dagen voor je afgewassen en hoef je dus niet elke dag mee naar huis te nemen. Je naam er op zetten is wel handig (met bijvoorbeeld een (watervaste) sticker of hansaplast werkt ook goed).