OSJW Voetbaldagen

De jaarlijkse Voetbaldagen in de meivakantie zijn inmiddels een begrip voor onze club. Jaar na jaar staan er 60 jeugdleden, onder de bezielende leiding van onze eigen enthousiaste jeugdtrainers, 3 dagen lang op het voetbalveld te genieten van het prachtige spelletje dat voetbal heet. Eerst gebeurde dit onder de vlag van Univé, later werd het overgenomen door Erima. Als club hebben we al een aantal jaren de ambitie om deze Voetbaldagen helemaal zelf te organiseren en dit jaar maken we deze ambitie waar!

De Ondernemers Stimuleren Jeugdvoetbal Workum (OSJW) ondersteunt het jeugdvoetbal van onze club al sinds 1995. De financiële bijdrage van OSJW maakt heel veel dingen mogelijk voor onze jeugdleden. Wij vinden het ook niet meer dan logisch dat we de naam van deze club van ondernemers verbinden aan onze eigen Voetbaldagen. Met trots presenteren we jullie dan ook de OSJW Voetbaldagen 2020!

Voor € 89 krijg je 3 dagen lang voetbalplezier onder deskundige leiding, dagelijks een gezellige lunch en een prachtig tenue bestaande uit shirt, broekje en sokken. En natuurlijk mag je de bal na afloop mee naar huis nemen!

De Voetbaldagen zijn van woensdag 29 april t/m vrijdag 1 mei en de inschrijving zal dit jaar per e-mail zijn. Nadere informatie over de inschrijving volgt binnenkort. Hou hiervoor de website en de sociale media van de club in de gaten!

Sportieve groet,

namens het Jeugd- en Hoofdbestuur