Ouderwets gezellige Slotdag VV Workum

Afgelopen zaterdag 12 juni heeft VV Workum haar traditionele Slotdag gehouden. Na een seizoen vol beperkingen is gezocht naar de mogelijkheden van wat op de Slotdag nog wel kan. En iets wat gelukkig wel door kon gaan, is het altijd succesvolle Heiten- en Memmenvoetbal. De meeste jeugdteams hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de ouders te testen op hun voetbalkwaliteiten. Iets wat altijd leidt tot hilarische situaties op het voetbalveld en gezellig samenzijn van de spelers en hun ouders voorafgaand en na afloop van de wedstrijd.

De senioren- en JO19 teams hebben onderling een mixtoernooi gehouden. Strak georganiseerd door de trainers van de verschillende teams hebben de spelers onderling strijd geleverd, maar wat vooral bleef hangen was het echte verenigingsgevoel!

Om de gezelligheid te vergroten heeft De Rolpeal alle koffie en thee aangeboden, Spar Flapper de benodigde vitamines in de vorm van bananen en watermeloen en VV Workum de andere versnaperingen. Mede hierdoor was het, ondanks het feit dat de kantine nog gesloten was, ouderwets gezellig rondom de voetbalvelden. 

De komende twee weken spelen veel jeugdteams nog wedstrijden voor de Regio-cup. Na 26 juni is het seizoen echt afgelopen. We kijken uit naar een mooie zomer, maar nog veel meer naar het komende voetbalseizoen. Hopelijk kunnen we dan weer ‘als vanouds’ plezier aan trainingen en wedstrijden gaan beleven en onze verhalen gaan delen in De Rolpeal. VV Workum wil iedereen die in welke vorm dan ook zijn steentje heeft bijgedragen om het beste van dit seizoen te maken enorm bedanken! Ook in een lastig seizoen was het Mei elkoar, foar elkoar. Een prima basis voor de tijd die voor ons ligt!

Attachment