Persbericht Corona

Gisteren is het onvermijdelijke waarheid geworden. De KNVB heeft het besluit genomen dat de competities dit seizoen niet meer worden hervat.

Het hoofdbestuur van V.V. Workum wil al haar leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren en alle anderen die V.V. Workum een warm hart toe dragen danken voor hun sportiviteit, inzet, steun en enthousiasme. Samen maken we de club en we kunnen niet wachten tot de bal weer rolt. We rekenen volgend seizoen op hetzelfde enthousiasme binnen de club!

10 april 2020 viert V.V. Workum haar 80-jarig bestaan. Zaterdag zal rondom en in Workum de jubileumgids verspreid worden. De andere festiviteiten rondom het jubileum zijn, als gevolg van het coronavirus, voor onbepaalde tijd uitgesteld. Samen gaan we ons 80-jarig bestaan zeker nog vieren, wanneer is echter nog onduidelijk.

Ons sportpark is gesloten tot nader order. Wij hopen dat alle leden hier begrip voor hebben en hun verantwoordelijkheid in deze nemen. Laten we met z’n allen rekening met elkaar houden en hopen dat de huidige situatie zo snel mogelijk over zal zijn.

We houden jullie op de hoogte! Laten we de komende weken goed op elkaar blijven passen, alleen samen krijgen we corona onder controle.

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur V.V. Workum