Poiesz Jeugd Sponsor Actie

VV Workum doet dit jaar weer mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. En daar is onze Jeugdcommissie hartstikke blij mee! Voorgaande jaren leverde deelname aan de actie een hele mooie geldbijdrage op voor het jeugdvoetbal. Met deze bijdrage worden er ballen, doeltjes en trainingsmaterialen gekocht, zaal- en veldvoetbaltoernooien bekostigd en ga zo maar door. Allemaal dingen die nodig zijn om de kinderen lekker te kunnen laten voetballen.

VV Workum heeft de eerste week als actieweek toebedeeld gekregen; dit betekent van maandag 11 t/m zondag 17 februari. Zaterdag 16 februari is onze speciale actiedag. Op deze dag mogen spelers en ouders vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur vanuit een marktkraam de bakkerijaanbieding verkopen. Dit jaar zijn slagroomsoesjes (doosjes á 2 euro) het actieproduct. Voor elk verkocht doosje kan VV Workum 15 actiemunten extra krijgen. Die moeten dan natuurlijk wel in onze koker worden gedaan! Uiteraard hoopt de Jeugdcommissie dat iedereen de voetbalvereniging wil steunen door ook na onze actieweek munten in de koker van VV Workum te deponeren. Want hoe meer munten, hoe hoger de geldbijdrage van Poiesz en zodoende nog meer voetbalplezier voor onze jeugd!

Aanmeldingen van ouders en spelers om te helpen tijdens de actiedag kunnen via WhatsApp bij Wesly Schippers (06-10549765) of Patrick Overwijk (06-30004720) van de Sponsorcommissie.

Attachment