Vrijwilligersdienst

Kijk hieronder voor de indeling van de vrijwilligersdiensten op de zaterdagmorgen, die gezamelijk gedraaid worden door spelers van de A-, B- en C-selectie, Dames, A1, B1, B2 en C1 onder het motto: vele handen maken licht werk. We werken verder met zogenaamde supervisors. Dit zijn de hieronder per zaterdag de eerstgenoemde. Zij zijn verantwoordelijk voor alles rondom de zaterdagmorgen. Daarbij worden zij geholpen door een tweetal leden.

Velddienst

De velddienst (A- en B-selectie) moet aanwezig zijn om 07.50 uur. Indien je op de desbetreffende datum niet aanwezig kunt zijn, dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen en dit door te geven aan de vaste medewerker van die dag. Velddienst van 07.50 tot 12.00 uur. De veldienst moet ervoor zorgen dat de velden/kleedkamers ed klaar gezet worden voor de wedstrijden. Daarnaast zorgen ze voor de limonade en thee en zijn ze tevens gastheer in de bestuurskamer.

Scheidsrechterdienst

De scheidsrechter voor de pupillen (C-selectie) moet 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Indien je op de desbetreffende datum niet aanwezig kunt zijn, dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen.

Schoonmaakdienst

De schoonmaakdienst (Dames, A1, B1 en C1) maakt elke zaterdagmiddag de 4 kleedkamers schoon. Na de wedstrijden (vaak van 17.00 tot 18.00uur) worden de kleedkamers zo weer gereed gemaakt voor een week vol van trainingen.