Rabo ClubSupport

Onze voetbalclub is zoveel meer dan een club. Het is een plek waar mensen uit Workum samenkomen, waar je bijna iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de club sterker maken. Met Rabo ClubSupport biedt Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij VV Workum z’n doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de voetbalvereniging & geweldig voor Workum.

Ons doel

VV Workum heeft onlangs een nieuw pupillenveld in gebruik genomen en rondom dit veld zijn nieuwe lichtmasten met LED verlichting geplaatst. Ons hoofdveld heeft ook veldverlichting, maar hier dienen een aantal lichten vervangen te worden. We willen hiervoor graag LED verlichting aanschaffen om op energieverbruik te besparen en het hoofdveld minimaal dezelfde kwaliteit verlichting te geven als het pupillenveld.

Daarom doen wij dit jaar mee met Rabo ClubSupport!

Bekijk hoe je ons kunt steunen op rabobank.nl/clubsupport.

Van 5 oktober tot 25 oktober kun jij jouw stem uitbrengen op VV Workum!