RUBEN YBEMA NA 3 SEIZOENEN TERUG BIJ V.V. WORKUM

In 2018 vertrok Ruben Ybema naar de zondagtak van SWZ Boso Sneek om zichzelf op een hoger niveau te ontwikkelen en zijn grenzen te verleggen. Na een gewenningsperiode behoort Ruben inmiddels tot het raamwerk van het elftal en heeft hij bewezen dat hij met zijn kwaliteiten zondermeer bovenin de eerste klasse uit de voeten kan. Promotie naar de hoofdklasse bleef echter uit en kort geleden werd bij SWZ Boso Sneek besloten dat het ‘prestatievoetbal’ op zondag komt te vervallen. Voor de inmiddels 27-jarige Ruben hét moment om terug te keren op het oude nest. ‘Het niveau van de selectie is prima, de faciliteiten perfect, Jente enorm vernieuwend, de bestuurlijke organisatie vooruitstrevend en ik heb de mogelijkheid om veldvoetbal en futsal te combineren. Ik kijk er naar uit om de komende jaren weer met mijn vrienden te gaan voetballen, ik zit in de kracht van mijn leven en draag graag bij aan de ontwikkeling van mijn club’. Een geweldig compliment aan iedereen binnen de club dat spelers als Ruben om deze redenen terugkeren, welkom thuis !