RUBEN YBEMA OOK TERUG ALS TRAINER

Ruben Ybema keert ook als trainer terug op het oude en vertrouwde nest. Nadat hij als speler afgelopen seizoen zijn rentree maakte bij het 1e elftal, komt Ruben nu ook als trainer terug! In het nieuwe seizoen is hij trainer van onze JO17-1 spelend in de hoofdklasse.

Het kader van dit team zal verder bestaan uit Jorrit Miedema en Harmen Hiemstra, zij waren afgelopen seizoen trainer/coach bij de JO15-1. Daarnaast zal Ruben op de woensdagmiddag het zogenoemde derde trainingsmoment oftewel de techniektraining voor onze club gaan faciliteren.

Deze techniektraining stond al enige tijd op het wensenlijstje van de club en we zijn blij en trots dat Ruben hierin onze match is geworden! Naast het trainerschap start Ruben met zijn eigen bedrijf op het gebied van talentontwikkeling ‘RY TRAINING’.

Een prachtige stap die de sportende jeugd in Workum en omstreken kansen biedt om zijn of haar talent verder te ontwikkelen. Welkom terug Ruben en we kijken uit naar de hernieuwde samenwerking!